Díjmentes konzultációt kérek >>

webtervezés

Ha nem ragadja meg honlapja a látogató figyelmét, kukába dobhatja az online piacon végzett minden erőfeszítését! Csapatunk megtervezi azt a honlapot, amiről a látogató nem tud, és nem is akar távozni!

A honlapon néhány másodperc alatt eldől, marad-e a látogató a honlapon, majd lesz-e a látogatóból érdeklődő, és később ügyfél. Ezért létfontosságú tudnia, hogyan épüljön fel, és mit tartalmazzon a profitszerzési céllal létrehozott céges weboldala.

Ön azon cégvezetők közé tartozik, akik átlátják, hogy a vállalkozás eredményességét tekintve mi minden múlik azon, hogy milyen megjelenésben, hogyan kommunikál a potenciális vásárlóival a honlapon.

Webtervezés

A siker titka: a tervezés
Ön tudja azt, hogy cége internetes piacszerzési eredményessége leginkább azon múlik, milyen struktúrában, milyen tartalommal, és milyen dizájn segítségével kommunikál a weboldalán, ahová minden egyes online hirdetéséből, a külső linkekből, egyéb megjelenéseiből (pl. PR cikk) átirányítja az embereket.

A webtervezéssel független szakértőink a marketing céloknak megfelelő weboldalstruktúrát, arculatot és a vevőszerzési funkciókat tervezik meg. Csak azon vállalkozások számára kínáljuk ezt a lehetőséget,
akik rendelkeznek tisztán megfogalmazott célokkal (mint pontos üzleti célok, definiált célcsoport, online stratégia).

Mit kap kézhez?

Független tanácsadóink az online stratégia tervezés szolgáltatásunk során kidolgozott információkból (meghatározott üzleti és kommunikációs cél, letisztázott célcsoport, a weblap fő profilja, megjelentetni kívánt stílusa, konkrétan meghatározott marketing csatornák) elkészítik a fent részletezett tartalommal rendelkező honlap szerkezeti leírást.

A webtervezés díja: 147.000 Ft + ÁFA

Hogyan tovább?
A részletes dokumentációt átadhatja webmesterének, aki lépésről lépésre létrehozza / átalakítja a honlapját, amellyel végre tényleges üzleti célja szolgálatába állítja ezt az eddig kihasználatlan online marketing eszközt, amely az online siker alapja, vagy tovább lép velünk a megvalósítás útján, ha szeretné szakértő csapatunk segítségével egy kézben tartani internetes sikerének megvalósítását.

Érdekel a lehetőség,
hívjanak fel >>

Miből profitál?

  • Írásban teszünk javaslatot a webdesignra, ami magában foglalja a kialakítandó stílust, a főbb színhasználatot, betűtípust, cégarculatot (logó és arculati elemek), és az alkalmazott fotókat, videókat. Megtaláljuk azt a színvilágot, amivel az adott célcsoport azonosulni tud, ezért szívesen mélyed el a honlap tartalmában. Az információt írott szöveg formájában adjuk át.
  • Meghatározzuk a menüstruktúrát, a honlapszerkezetet, és a honlap szöveges tartalmára vonatkozó témajavaslatainkat, illetve lefektetjük a fő- és almenüpontokat. A menü kialakításnál el kell érni, hogy a látogató egyszerűen és könnyedén tudjon navigálni a honlapon. A gyors eligazodás, és az ésszerű, átlátható szerkezet kulcsfontosságú a látogatók megtartásában.
    A honlap szöveges tartalma az, ami leköti a látogatót, és bizalmat ébreszt benne az ön cége iránt. A tartalom mennyisége és minősége is tükrözi cége színvonalát, ezért kiemelt figyelmet kell fordítani ennek elkészítésére.
  • Megadjuk az adott célcsoportnál leghatékonyabb szövegezési stílust, hogy milyen érzeteket keltsen a látogatókban.
  • Javaslatokat teszünk arra, hogy a különböző kommunikációs csatornákon (pl. facebook, blog, hírlevél) milyen témákban, milyen rendszerességgel, milyen stratégiát követve írjon.
  • Kidolgozzuk azt az értékesítési modellt, amin a honlap felhasználója, látogatója végig kell, hogy menjen ahhoz, hogy a honlap elérje meghatározott célját.
  • Javaslatot teszünk a honlap ergonómiai kialakítására, amivel elérjük, hogy felhasználóbarát webfelületre érkezzen a látogató, amin szívesen belemélyed az információk (a cég kínálatának) megismerésébe.