Díjmentes konzultációt kérek >>

Elvárja kollégájától, hogy eredményesen tegye a dolgát, ha nem tudja, mi a feladat? Cége ugyanígy képtelen a sikerre az online piacon, ha nincs jól felépített stratégiája: mi a cél, és azt milyen eszközökkel éri el!

Ha honlapjának teljesítményével most nem elégedett, az csak egy állapot. Mert ebben a helyzetben benne van a siker lehetősége, és ez csak egy dolgon múlt: ön felismerte, hogy ezen változtatnia kell.

Honlapja egy eszköz, és van rá mód, hogy a cége szolgálatába állítsuk.

Online stratégia tervezés

Az internetes profitszerzéshez több kell,
mint elkészíteni egy honlapot: tervezés!

Az online stratégia tervezés olyan az ön internetes bevétele számára, mint az építész terve a ház számára: nélküle nem lesz használható. Építene ön házat tervezés nélkül? „Rakjuk egymásra a téglákat, hagyjunk ki helyet az ablakoknak, és kész is!”

Ugyanilyen reménytelen megcsináltatni egy honlapot anélkül, hogy tudná, mi a céges stratégiája az Interneten, mit és milyen eszközökkel akar elérni! Az internetes profitszerzés nem egyenlő egy honlap elkészítésével.

Mi derül majd ki, amiből profitál?

Az online stratégia tervezéssel világossá válik:

 • Mi honlapjának az
  • üzleti célja;
  • kommunikációs célja;
  • fő célcsoportja?
 • Mi a weblapjának fő profilja, amivel eléri
  a kitűzött célokat?
 • Mi a legmegfelelőbb stílus, amit a cél elérése érdekében a honlapjának sugároznia kell a látogatók felé?
 • A meghatározott célt milyen online kommunikációs csatornákon keresztül
  tudja elérni?

Szakemberünk tudása az öné

Független tanácsadóink tudása az ön rendelkezésére áll.
Az évek alatt felhalmozott gyakorlati tapasztalatokkal szakembereink segítségével világosan fogja maga előtt látni internetes megjelenésével kapcsolatos céljait, és meghatározzuk azokat a kommunikációs és marketing csatornákat, amelyek segítségével elérheti a kitűzött céljait.

Az online stratégia tervezés díja: 58.500 Ft+áfa,
amely magában foglalja tanácsadóinkkal történő 1 órás konzultációt, és az utána elkészített online stratégiai dokumentációt is.

Az online stratégiai dokumentációval birtokában lesz a tudásnak, mit kell honlapjának teljesítenie ahhoz, hogy elérje az internetes piaccal szemben felállított pénzügyi céljait, és azzal is tisztában lesz, milyen eszközökkel lehetséges ezt elérnie.

Érdekel a lehetőség,
hívjanak fel >>

Ha saját idejét továbbra is inkább cégvezetői teendőire fordítaná, webtervezés szolgáltatásunkkal
megoldjuk ezt a feladatot >>