Díjmentes konzultációt kérek >>

Online coaching

Szakértői kezet nyújtunk önnek, hogy mostantól
cége online piacszerzése ne próbálkozás,
hanem SIKER legyen!

Ha valaha gondolt már arra, bárcsak volna egy szakértő, aki „online-ügyeiben” kézen fogja, és megmondaná, merre tartson, hogy ne kelljen költséges hibákat elkövetnie, és hogy végre áttörést éljen meg cége ezen a piacon, akkor a következőknek örülni fog.

Észrevétlen kialakult új terület

Az Internet észrevétlenül kúszott be a legtöbb cég életébe, „kellene egy honlap, meg hirdetni is szükséges lenne” alapon. A korábbi marketinges (vagy a cégvezető egy személyben) állt neki, hogy ezen az új terepen megbirkózzon a konkurenciával, és kivívja az emberek figyelmét.

Kevesen ismerik fel, hogy az online terület pontosan olyan egyedi szakma, mint mondjuk a könyvelés vagy az autószerelés: nekiállhat az ember önmaga megcsinálni, de nem fogja elérni azt a hatékonyságot, mint egy ehhez értő szakember, ráadásul rengeteg időt veszít közben.


Milyen formában kapja meg a tudást?

Független tanácsadóink összes tudása az ön rendelkezésére áll havonta 8 órán keresztül személyes, vagy skype-n keresztül történő konzultációnkon.

Az évek alatt felhalmozott gyakorlati tapasztalatokkal szakembereink átadják azt a tudást, amit a cégében sikerrel alkalmazhat internetes piacszerzése és profitnövelése érdekében.

Az online coach díja: 240.000 Ft + ÁFA / hónap,

amely magában foglalja havonta 8 órás tanácsadást, amelyben lépésről lépésre megkap minden szükséges tudást, mégpedig az önnek megfelelő, személyre szabott ütemezésben.

Érdekel a lehetőség,
hívjanak fel >>

Itt van, ami eddig hiányzott a sikerhez

Az online coach egy olyan rendszeres, folyamatos tanácsadást jelent, ami során önt, vagy cégében a megfelelő kollégáját felvértezzük mindazzal a tudással, ami eddig ahhoz hiányzott, hogy a hatékony online eszközöket a megfelelő módon használja, és elérje a kívánatos eredményeket.


Mit kap az online coaching rendszerében?

Az online coach rendszerében „kézen fogjuk”, és ön vagy kijelölt kollégája fokról fokra képessé válik mindezekre:

  • Átlátja honlapja jelenlegi állapotát, hogy tartalmilag és megjelenésében mennyire szolgálja most az ön érdekét, hogy az odalátogatókat ügyféllé változtassa.
  • Meg tudja tervezni webes megjelenését: az online coach program keretében végig fogjuk a kezét, és lépésről lépésre összeáll, milyen honlappal tudja a maximális hatást kifejteni célcsoportjára.
  • Segítségünkkel képessé válik arra, hogy egyértelműen lássa: milyen az egyes online hirdetéseinek hatékonysága, hogy ez alapján azokat tudja fenntartani, amelyek tényleges hasznot eredményeznek, a többi költségét pedig megtakaríthatja, és másba fektetheti.
  • Látni fogja, milyen online hirdetési módokat érdemes alkalmazni ahhoz, hogy a legeredményesebben elérje célközönségét.
  • Eredményesen tudja majd alkalmazni napjaink egyik legerősebb médiáját: a Facebook-ot.
  • Az egyik legnagyobb veszély minden cégvezető életében, hogy figyelme, energiája szétforgácsolódik a különböző részterületeken. A online coach segítségével ön képes lesz arra, hogy céges céljain tartsa fókuszát.